KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI HAYIRLI OLSUN
Eklenme tarihi : 29.12.2023 20:30:43 - 1048 Okunma

Şimdi biz yaptık ettik diyenler, rol çalmaya kalkışanlar olacaktır, ama olsun, güneş balçıkla sıvanmaz.

Kültür ve Sanat Hizmet Kolu  Genel Yetkili Sendikası olarak başta Toplu Sözleşme, Kurum İdare Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve üst düzey ziyaretler ile her platformlardaki büyük çabası sonucu uzun zamandır beklenen Görevde Yükselme Sınav Duyurusu Kültür ve Turizm Bakanlığı internet sitesinde yayımlandı.

50 adet Şube Müdürü, 78 adet Kütüphane Müdürü, 33 adet Müze Müdürü, 75 adet Müze Müdür Yardımcısı, 18 adet Eğitim Uzmanı, 40 adet Müze Araştırmacısı, 35 adet Foklor Araştırmacısı, 125 adet Şef ve 68 adet Memur için Görevde Yükselme Sınav duyurusu yayınlanmıştır.

Müracaatlar 02.01.2024 tarihinde başlayıp 12.01.2024 tarihi saat 23.59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacak olup başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Yazılı sınav, 11.02.2024 Pazar günü saat: 10.00’da 11 sınav merkezinde (Ankara, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Diyarbakır, Samsun, Sivas, Trabzon) yapılacaktır. Sınav yeri ve salonları, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanacak olan sınav giriş belgelerine erişim açıldığında sınava girecek personele ayrıca duyuru yapılacaktır.

Unvan Değişikliği Sınavı da çok kısa süre içinde ilan edileceği bakanlık yetkililerince bizlere ifade edilmiştir.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının ilan edilmesi nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Mehmet Nuri Ersoy, Sn. Bakan Yardımcıları ile üst düzey yöneticilere ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kültür Memur-Sen olarak, şimdiden sınavlara katılacak arkadaşlara başarılar dileriz.

Bizi izlemeye devam edin...

Görevde yükselme İlam Linki: https://www.kulturmemursen.org.tr/guncel-haberler/kultur-ve-turizm-bakanligi-gorevde-yukselme-ve-unvan-degisikligi-sinavlari-hayirli-olsun-2662.html

HABER 7 SON DAKİKA