SENDİKAMIZ BASIN DANIŞMANLARI TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Eklenme tarihi : 30.09.2014 10:47:20 - 3325 Okunma

Geleneksel Memur-Sen Basın Danışman toplantıları devam ediyor. Bu hafta Kültür Memur-Sen’in ev sahipliğinde yapılan kahvaltı programına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, basın danışmanlarının sendikaların kurumsal aklı olduğunu, danışmanlara büyük görevler düştüğünü söyledi.

 

TAKIM HALİNDE ÇALIŞMAK

Memur-Sen ailesinin geleneksel olarak düzenlediği basın danışmanları kahvaltısı Kültür Memur-Sen ev sahipliğinde gerçekleşti. Kahvaltı programına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, basın danışmanlarına sendikalarında nasıl hareket etmeleri gerektiğini anlatarak, “Biz değerler sendikacılığı yapıyoruz. Takımın bir ferdi olarak çalışıp çabalamak lazım. Basın danışmanları sendikaların kurumsal aklıdır. Siz ne kadar çok üretirseniz sendikanız o kadar başarılı olur” diye konuştu.

 

“KATKILARINIZLA DAHA İLERİ GİDECEĞİZ”

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, toplantıya katılan tüm Basından sorumlu Başkan Yardımcılarına ve Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların basın danışmanlarına teşekkür ederek, “Önümüzdeki süreçte sizlerin sendikamıza vereceği katkılar sayesinde daha da ilerilere gideceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

“EN GEÇ KURULAN EN GENÇ SENDİKAYIZ”

Memur-Sen ailesinin en geç kurulan ve en genç sendikası olduklarının altını çizen Erdoğan, ‘‘Kültür ve sanat çalışanlarını kapsayan tüm kurumlarda genel yetkiye ulaşarak milli takımı oluşturmanın mutluluğu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu genel yetkinin bize mutluluğun yanında yeni sorumlulukların da  yüklediğini ifade eden Erdoğan,  bunun idraki ve bilinci ile, “Sendikacılık alanında daha ileri daha kaliteli bir alt yapının oluşturulmasında, hep beraber çalışacağız” dedi.  

HABER 7 SON DAKİKA