ÜYELERİMİZİN FERDİ KAZA SİGORTASI TEMİNATINI 50.000₺‘YA YÜKSELTTİK
Eklenme tarihi : 27.11.2023 20:33:49 - 519 Okunma

Sendikacılık vizyonunu yalnızca mevzuat ile sınırlamayıp, sosyal anlamda da üyelerinin maddi manevi olarak her zamanın yanında olmayı düstur edinen sendikamız, kaza sonucu vefat veya kalıcı sakatlık ve deprem gibi doğal afetlerde üyelerinin destekçisi olmayı sürdürüyor.

Kültür Memur-Sen olarak, üyelerimizi, hayatın içinde karşılaştıkları risklere karşı koruma altına almak amacıyla ferdi kaza sigortası uygulamasını sürdürüyoruz. GRI Sigorta A.Ş ile yaptığımız 50 bin TL teminatlı ferdi kaza sigortası anlaşması kapsamında üyelerimizi sigortaladık.

Yapılan anlaşmayla hayatın olağan akışı içerisinde meydana gelen talihsiz kazalarda hayatını kaybeden üyelerimizin ailelerinin acısını bir nebze hafifletmek ve kaza sonucu kalıcı olarak sakat kalan üyelerimizin yaralarını sarabilmek için geçmiş yıllarda üyelerimize sunmuş olduğumuz gibi bu yıl da kaza sonucu vefat ve kalıcı sakatlık hallerinde ödenen ferdi kaza sigortası deprem, trafik kazası, terör mağdurları, yer kayması, sel ve su basması ve poliçede bulunan sair tehlikelere karşı ferdi kaza sigortası poliçesi teminatı kapsamına alındı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden üyelerimizin varislerine önceki dönem ferdi kaza sigortamız kapsamında ödemeleri yapıldı.

Üyelerimizin, iyi gününde kötü gününde yanında olmaya devam edeceğiz.

HABER 7 SON DAKİKA