DOB GENEL MÜDÜRÜ SELMAN ADA'YA ZİYARET
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 2166 Okunma

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Mehmet Ali Yücekaya ile birlikte, Devlet Opera ve Balesi(DOB) Genel Müdürlüğüne atanan Selman Ada’yı ziyaret etti.

Selman Ada’nın  Genel Müdürlüğe atanması nedeniyle gerçekleşen ziyaret hoş ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Genel Başkan Erdoğan, Selman Ada’ya yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ‘Geçmişteki başarılı sanat hayatınızın yeni görevinizde de devam etmesini temenni ediyorum’ dedi.

 

MİLLET EKSENLİ ÇALIޞMA      

 

Kültür Memur-Sen olarak yapılan çalışmalardan da bahseden Erdoğan, ‘Kültür Memur-Sen ailesinin fertleri olarak sorumluluğumuz çok büyük. Biz kültür ve sanat sendikasıyız. “Allah güzeldir güzel olanı sever” ayetini örnek alarak, hareket etmekteyiz. Kültür ve medeniyetimizin bizlere aktarılmasında ve yaşatılmasında atalarımız nasıl önemli bir rol üstlenmiş ise bizlerde yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmakla yükümlüyüz’ diyen Erdoğan, ‘Sendikal alanda yürüttüğümüz çalışmalarda hiç kimseyi dışlamadan, ötelemeden, siyasi görüşüne, mezhebine, meşrebine, partisine, rengine ve ırkına bakmaksızın tam bir kardeşlik anlayışıyla misyonumuzu, çalışmalarımızı anlatarak bu günlere, ulaştık. Millet eksenli çalışma yapan sendikamız büyümüş ve genel yetkiyi almış; diğer sendikal anlayışlar ise kaybetmeye devam etmiştir. Kazanan barış ve hakkaniyet temelli yeni bir dünya mücadelesi verenler olmuştur.’

 

 

src=

 

 

YENİ DEĞERLER ÜRETMEK İÇİN

Erdoğan, ‘Sendikamızın kurulduğu 22 Mayıs 2003 tarihinden günümüze kadar gelinen süreçte, her fırsatta ve her platformda bir taraftan milletimizin lehine olan evrensel değerleri gündeme taşırken diğer taraftan da sendikacılığı medeniyetimizin ve kültürümüzün değerleriyle buluşturmaya ve sivil toplum alanında yeni değerlerin üretimine önemli katkılar sağlamaya çalışmıştır’ dedi.

 

 

BİRLİKTELİK MESAJI

DOB Genel Müdürü Selman Ada ise, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ada, sendikamızın almış olduğu ‘  Genel Yetki’ için de, ‘Kültür ve Sanat hizmet kolunda almış olduğunuz yetkiden ötürü sizleri ayrı ayrı tebrik eder başarılarınız devamını diliyorum’ diye konuştu.

HABER 7 SON DAKİKA