KÜLTÜR SANAT-SEN YAĞIZ HIRSIZ MİSALİ, SUÇ ÖRTME TELAޞINDA
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1914 Okunma

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÜLTÜR SANAT-SEN YAĞIZ HIRSIZ MİSALİ, SUÇ ÖRTME TELAޞINDA

 

 

       KESK'e bağlı Kültür Sanat-Sen, kamu görevlisi statüsünde olmayan ve sendika üyesi olabilecekler kapsamında bulunmayan misafir sanatçıları üye yapmanın suçunu, Kültür Memur-Sen'e çamur atarak örtemeye çalışmaktadır.        

 

 

       Devlet Personel Başkanlığı'nın, 'üye olamazlar' görüşüne rağmen, sendika üyelikleri süren misafir sanatçı statüsündeki çalışanlarla sayısal üstünlük elde etmeye çalışan Kültür Sanat-Sen, çalışanlara yönelik sağlayamadığı kazanımların sorumlusu olarak kendisine bakması gerekirken, yetkili olmadığımız halde, elde ettiğimiz kazanımları da sahiplenmeye çalışmaktadır.      

 

 

       Memur-Sen Konfederasyonu ve Kültür Memur-Sen, özelde kamu çalışanlarının her türlü sorununun çözümü ve hakların elde edilmesine yönelik çalışmayı ilke edinirken genelde ise insanlığın sorunlarına karşı duyarlı bir politika yürütmektedir.        

 

 

       Bu amaç doğrultusunda darbelere ve darbecilere dur demek için meydanlara inen Memur-Sen ve Kültür Memur-Sen'i, konfederasyonunun başkanı terör örgütü KCK üyeliğinden mahkumiyet almış, aynı konfederasyonun bazı sendika yöneticilerinin de tutuklu olduğu Kültür Sanat-Sen'in anlamasını ve görmesini beklemiyoruz. Yaptıkları tek şey, yavuz hırsız misali suç bastırmaya çalışmaktır. Kültür Memur-Sen olarak sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılmasına yönelik konfederasyonumuzla birlikte mücadele ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Kamu çalışanı statüsünde olmayan misafir sanatçı çalışanları üye yapmak, örgütlenmenin yolunu açmak değil, sayısal üstünlük sağlamak için hileye başvurmaktır. Başvurdukları hile ise, Devlet Personel Başkanlığı'nda açığa çıkmıştır. Açtıklarını iddia ettikleri davanın ise akıbeti belli değildir. Örgütlenmenin önündeki engelleri kaldırmak için mücadele eden Memur-Sen'in kazanımlarından biri olan 4/C'lilerin sendikalı olabileceklerine yönelik mahkeme kararından bile neredeyse kendilerine pay çıkarmak isteyen Kültür Sanat-Sen, suç üstü yakalanmışlığın verdiği psikoloji ile sağa sola saldırmakta, kendinden geçmiş bir şekilde suçlamalarda bulunmaktadır.        

 

 

       Kimin haklı, kimin haksız olduğuna hukuk karar verecektir. Kamu çalışanları ise sendikal kazanımların kim tarafından sağlandığının farkında olarak Memur-Sen'i Türkiye'nin en büyük ve yetkili konfederasyonu yapmıştır.        

 

 

       İcraat üretemeyip, laf üretenlere en iyi cevabı yine kamu çalışanlarımız vermiştir.     

 

      Kamuoyunda yanlış anlaşılmalara yol açmamak, Memur-Sen ve Kültür Memur-Sen'in haklı başarısını, kazanımlarını bir kez daha dile getirmek, beceriksizliklerini başkasına iftira atarak örtemeye çalışanları da deşifre etmek için bu açıklamamızı yapıyoruz.

Basın Açıklamamızın tamamı ektedir.

 

src=

SAYFA  -1-

 

 

src=

SAYFA  -2-

 

src=

SAYFA  -3-

 

 

DÖKÜMANLARI  BİLGİSAYARINIZA İNDİRMEK İÇİN 

 

T  I  K  L  A  Y  I  N  I  Z

 

 

  NOT: DOSYAYI  İNDİRMEK  İÇİN  AÇILAN  SAYFADAKİ  BİLGİSAYAR  RESMİNİN  ALTINDAKİ YEޞİL DOWNLOAD SEKMESİNE  TIKLAYINIZ.

HABER 7 SON DAKİKA