YAZGAN, SGK'DAKİ GÖREVİNE BAŞLADI.
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1733 Okunma

Memur-Sen Genel Mali Sekreteri ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf YAZGAN, SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Yönetim Kurulu Üyeliği görevine 24 Şubat ta başladı. Kamu görevlilerini (MEMURLARI) temsilen yönetim kurulu üyeliğine başlayan YAZGAN, bütün kamu çalışanlarının temsilcisi olarak bu görevde olduğunu söyledi.<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

 

YAZGAN, ''SGK yönetim kurulu üyesi olarak, bütün kamu çalışanlarını temsilen buradayım. Kamu çalışanlarının sesi olarak görev yapacağımın bilincindeyim'' şeklinde konuştu.

Kamu çalışanlarını özlük haklarının geliştirilmesi konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden YAZGAN, çalışanların sorunlarının çözümü yönündeki çalışmalarının burada da süreceğini ifade etti. SGK Yönetim Kurulu üyesi olarak, SGK çalışanlarının haklarıyla da ilgileneceklerini söyleyen Yusuf YAZGAN, ''Kamu çalışanlarımızın haklarını savunma ve mağduriyetlerini giderme konusundaki mücadelemiz, burada da sürecek. Bütün kamu çalışanları adına buradayım. Onların adına haklarını SGK'da savunacak bir temsilcileri var'' dedi.

 

Bizde KÜLTÜR MEMUR-SEN olarak Sn.Yusuf YAZGAN'ı yeni görevinden dolayı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

HABER 7 SON DAKİKA