Avrasya Kütüphaneciler Derneği’nden Kültür Memur-Sen’e Ziyaret
Eklenme tarihi : 17.03.2016 16:43:08 - 3445 Okunma

Avrasya Kütüphaneciler Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan, Başkan Yardımcısı Hakan Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Fatih Büyüksan, Coşkun Tüfekçi, Mevlüt Ekici Kültür Memur-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, 900 yıllık kütüphane geleneği olan topraklarımızda kütüphanelerin, milli fikir ve kültür hazineleri olduğu söyledi. Kütüphanelerin kültürümüzü oluşturan en önemli yapı taşlarından olduğunu ifade eden Erdoğan, ''Kütüphaneler medeniyettir'' dedi. Erdoğan bu sebeplerden dolayı da kütüphanelere ve kitaplara ayrı bir önem verdiklerini kaydetti.

Avrasya Kütüphaneciler Derneği olarak desteklerini her daim yanlarında hissettiklerini belirten Avrasya Kütüphaneciler Derneği Başkanı Çalışkan da, göstermiş oldukları özverili çalışmalar ve kütüphanelere verdikleri önem dolayısıyla Genel Başkan Erdoğan’a hediye takdim etti.

17marthaberb

Aynı zamanda Başkan Çalışkan, Dernek olarak ''Avrasya Bilgi'' adıyla çıkarmış oldukları dergiyi Genel Başkan Erdoğan’a sundu.

17marthabera

Ziyarette Kültür Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci, Mehmet Ali Yücekaya ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüdaverdi Altuntepe hazır bulundu.

17marthaberd

HABER 7 SON DAKİKA