Büro Memur-Sen Yönetimi’ nden Genel Başkan Erdoğan’ a Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme tarihi : 13.01.2017 09:59:28 - 1718 Okunma

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ve Genel Başkan Yardımcıları Feyim Bingöl, Turan Çetinkaya, Metin Yılancı, Yıldırım Akbaba ve Bekir Turhan, Olağanüstü Genel Kurul’ da yeniden seçilerek istikrarı sürdüren Genel Başkan Mecit Erdoğan’ a ve yönetim üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’ nde gerçekleşen ziyarette, sendikaların çalışmaları, ilerleyişi ve kazanımları hakkında istişarelerde bulunuldu. Gündeme ilişkin konuların da değerlendirildiği ziyarette Genel Başkan Erdoğan, İslâm coğrafyasının ve ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, “Belli bir çerçevedeki misyonlarımız dışında, İslâm âleminin ve ülkemizin şimdi ve gelecekte hakettiği daha huzurlu ve saadet içinde bir ortama kavuşması için önemli bir misyonu da üstlenmekteyiz” dedi.

DSC_0550

Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Genel Başkan Yanbaz ve yönetim üyeleri, Genel Başkan Erdoğan’ a teşekkür ederek, yeni yönetim sürecinin hayırlara vesile olması dileklerini bildirdiler. Genel Başkan Erdoğan’ da ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büro Memur-Sen Yönetimi’ ne teşekkülerini sundu. Ziyarette Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Nihat Nurbaki’ de hazır bulundu.

DSC_0547

HABER 7 SON DAKİKA