DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRÜ BEDRİ TAN SAĞTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Eklenme tarihi : 05.10.2023 18:46:05 - 988 Okunma

Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci ve Hamdi Usta Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne yeni atanan Sn. Bedri Tan Sağtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundurlar.

dobtansağtürk2

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı A. Volkan Ersoy, Personel Daire Başkanı Şahin Yiğit ile işyeri temsilcimiz İshak Erbek’in katıldığı ziyaret de kültür, sanat, Toplu Sözleşme süreci ve kazanımlarımız, koruyucu giyim malzemesi, koruyucu gıda yardımı, kıyafet yardımı, harcırahın ödenmesi(avans), Cuma izni, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavları, sanat teknik personeli özlük hakları, turnelerde konaklama, atölye şefliği kadro tahsisi, ek-8 kapsamında kadroya geçen personelin mağduriyetlerinin giderilmesi, çalışanların sorunları ile gündeme dair diğer konularda çok verimli istişareler gerçekleştirildi.

Sn. Genel Müdürümüz Sağtürk’e tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ev sahipliği ve gündeme getirdiğimiz konulara ilgi ve yaklaşımları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

dobtansağtürk1

HABER 7 SON DAKİKA