Enerji Bir-Sen Heyeti’ nden Genel Başkan Erdoğan’ a Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme tarihi : 10.01.2017 14:55:50 - 1832 Okunma

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul ve Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Doğan, Gürkan Kaya ve Mehmet Reşit Gürbüz geçtiğimiz aralık ayında gerçekteştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da delegelerin oylarının tamamına yakınını alarak yeniden seçilen Genel Başkan Mecit Erdoğan’ a ve yönetim üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni yönetim süreci için başarı dileklerini sundular.

DSC_0455

Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette başkanlar, sendikal çalışmaların ilerleyişi ve elde edilen kazanımlar üzerine istişarede bulundular. Son yaşanan darbe ve terör olaylarından sonra da Memur-Sen ve bağlı sendikaların birlik ve bütünlüğünü korumaya devam ettiğini ve sendikaların yürüttüğü çalışmalarla, milletin birliğinin ve bütünlüğünün korunması çabasını da gözettiğini vurgulayan Genel Başkan Erdoğan, bu çalışmalarla yaşanan tüm zorluklara karşı emekçinin hakkını korumayı ve mağdur olanların mağduriyetlerini gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Tonbul ve yönetim üyeleri, sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Genel Başkan Erdoğan’ a ve Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci’ ye teşekkür ederek ziyareti sonlandırdılar.

DSC_0457

HABER 7 SON DAKİKA