Erdoğan: Ayrıştırıcı Anlayışlara Karşı Birleştirici ve Bütünleştirici Olduk
Eklenme tarihi : 12.10.2015 14:16:05 - 2148 Okunma

3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine tarihi kazanımları ve sonuçlarıyla damga vuran Memur-Sen, 81 ilde saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ile Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur-Sen’in ‘Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye İçin Hedef 1 Milyon Üye’ çalışması kapsamında Tokat’ta Memur-Sen teşkilatlarıyla buluştu.

ERDOĞAN: AYRIŞTIRICI ANLAYIŞLARA KARŞI BİRLEŞTİRİCİ VE BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLDUK

Tokat’da düzenlenen programda konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur-Sen’in sendikal duruş ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yeniden Büyük Türkiye ve Adil Bir Dünya ideali ve hedefi olan Büyük Memur-Sen Ailesi olarak, her dönem ve her zeminde ayrıştırıcı anlayışlara karşı birleştirici ve bütünleştirici olduklarını ve bu yolda sorumluluk almaktan kaçınmadıklarını ifade eden Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, ‘’Etnik, mezhepsel, bölgesel ve ideolojik sendikacılık yerine hizmet sendikacılığı, akademik sendikacılık, toplumsal sendikacılık ve değerler sendikacılığı yaparak erdemli yolculuğumuzu kamu görevlileri, ülkemiz, milletimiz, ümmet ve insanlık için hizmet üreterek devam ettirdik’’ şeklinde konuştu.

tokat16

MEMİŞ: KAZANIMLARIMIZ VE YENİ KAZANIMLAR İÇİN İSTİKRAR DİYECEĞİZ

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş de konuşmasında elde edilen kazanımların istikrarın bir sonucu olduğunu, yeni kazanımlar için istikrar diyeceklerini ifade etti.

Büyük Memur-Sen ailesi olarak, kazanımlarının geriye gitmesi, yeni kazanımların üretilmesi ve bunların anayasal teminat altına alınması için yeniden istikrar sürsün diyeceklerini belirten Memiş, “Devlet içinde paralel yapılar oluşmaması, bu paralel yapıların milletimizin birliğine ve dirliğine zarar vermemesi için yeniden istikrar diyeceğiz. Darbe ürünü mevzuat, uygulama ve yasakların son kırıntılarının temizlenmesi için yeniden istikrar diyeceğiz. Medeniyet değerlerimize bağlı insanın inşasında önemli bir kilometre taşı olan 4+4+4 sisteminin hayata geçirilmesinde sivil sorumluluk aldık. 2 milyon imza toplayarak kaldırttığımız katsayı adaletsizliği ve 12 milyon 300 bin imza toplayarak sonlandırdığımız başörtüsü zulmünün yanı sıra Eğitim şûralarında verdiğimiz mücadele ile son verdirdiğimiz kesintisiz eğitim zulmünün tekrar milletin önüne konmaması için yeniden istikrar diyeceğiz.” şeklinde konuştu.

tokat6

tokat13

tokat15

tokat14

HABER 7 SON DAKİKA