ERDOĞAN, BURDUR İL DİVANINA KATILDI
Eklenme tarihi : 27.04.2023 13:41:28 - 848 Okunma

Memur-Sen Burdur il divan toplantısı, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (6)

Memur-Sen Burdur İl Divan Toplantısına; Kültür Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Ahmet Yiğitoğlu, Kültür Memur-Sen Disiplin Kurulu Üyesi Selami Çetin, Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Bulut ile Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Mv. adayları Adem Korkmaz, Mustafa Oğuz, Volkan Mengi ile sendikaların şube ve il başkanları, İlçe Temsilcileri, teşkilatımız ile Memur-Sen üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplu sözleşme ve 15 Mayıs mutabakatları öncesinde tüm kadrolarıyla sahada olan Memur-Sen, il divan toplantılarında teşkilatıyla buluşmasına devam ediyor. Burdur İl Temsilciliğinin düzenlediği il divan toplantısına katılan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan burada gerçekleştirdiği konuşmasında Memur-Sen’in sendikacılıkta bir zihniyet değişimi gerçekleştirdiğini ifade ederek bugüne kadar milleti korkutan ideolojik sendikacılık yerine millete umut veren hizmet sendikacılığı ile hareket ettiğini söyledi. Erdoğan, Memur-Sen’le birlikte kaos görüntüleriyle özdeşleşen sendikacılığın geride kaldığını belirterek “Biz Memur-Sen olarak hak mücadelesi verirken, vandalizmden beslenen, esnafın camıyla derdi olanların aksine milletin derdiyle dertlenerek kazanım üretmenin, hizmet etmenin gayretiyle mücadele ediyoruz. Çünkü biz, üyemiz için varız, milletimiz için varız. Memur-Sen’in derdi de gücü de millettir” diye konuştu.

“Kamu görevlilerinin en temel sorunlarını çözdük, kalan diğer sorunları çözmek için ter döküyoruz” diyen Erdoğan “Şube müdürleri, mühendisler, yardımcı hizmetler sınıfı... bunların sorunlarını biliyoruz. 802 kazanımla birçok sorunu nasıl çözdüysek bunları çözecek irade de yine biziz. 3600 ek göstergelerin 1. Dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine verilmesini, Yardımcı hizmetler sınıfındaki arkadaşlarımızın genel idari hizmetler sınıfına alınmasını da biz sağlayacağız. Memur-Sen varsa çözüm var. Memur-Sen varsa umut var” ifadelerini kullandı.

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (3)

14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceği için önemli bir seçime gideceğini de belirten Erdoğan, “Biz bir emek örgütüyüz. Fakat kimileri gibi de tarafsızlık iki yüzlülüğüne de pirim vermiyoruz. Psikolojik harp aparatları olanları çok iyi biliyoruz. Tarafsızlık söylemiyle kimlerin üniforması giydiklerini de biliyoruz. Biz tarafız. Biz bağımsızlığın tarafındayız. Biz bu topraklar üzerinde özgür yaşamanın tarafındayız. Biz, asırlarca bu toprakları yoğurmuş değerlerin yanında ve tarafındayız. Biz, emperyalistlerin özgürlük söylemiyle oluşturulan ifsatların karşısında, ailenin yanındayız. Biz, IMF ve Dünya Bankası dayatmaları karşısında, üretime dayalı bağımsız ekonomi politikalarının tarafındayız. Biz üretimle, emekle adil bir dünyanın kurulacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

27.04.2023burdurildivantoplantısı

Bulut: Örgütlü gücümüzü büyütmeye devam edeceğiz

İl divan toplantısında konuşan Memur-Sen Burdur İl Temsilcisi Murat Bulut ise il genelinde yaptıkları çalışmalardan söz ederek “Yürümeye, büyümeye, dik durmaya devam edeceğiz. Üye sayımızı 1 milyonun üzerine çıkarsak da çalışmaya, ara vermeden heybetimizi büyütmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim heybetimiz, emeğin değerini artırıyor, adaleti diri tutuyor. Bizim büyüklüğümüz, mazluma, mağdura güç oluyor, onlara cesaret veriyor” ifadelerini kullandı.

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (2)

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (4)

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (5)

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (7)

BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (9)BURDUR İL DİVN TOPALNTISI (10)

HABER 7 SON DAKİKA