Genel Başkan Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme tarihi : 08.02.2017 15:28:00 - 2055 Okunma

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Hekimoğlu ve Zeki Eraslan, geçtiğimiz aralık ayında gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden seçilerek istikrarı koruyan Genel Başkan Mecit Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni yönetim sürecinin hayırlara vesile olması dileklerinde bulundular. Hekimoğlu ve Eraslan, Genel Başkan Erdoğan’a yöneticilik sanatına ilişkin güzide bir edebi eser olan Siyaset-Name’yi hediye ettiler.

Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, gündeme ilişikin konularda değerlendirmeler yapılırken, çalışmalar ve projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Yüksek Kurum Başkan Yardımcısı Eraslan, Kurum İdari Kurulu’nda aldığımız karara istinaden, kurum bünyesinde açıktan ‘29 Bilgisayar İşletmeni’ atamasının gerçekleştirildiğinin müjdesini verdi.

Genel Başkan Erdoğan, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hekimoğlu ve Eraslan’a teşekkür etti. Muhammet Hekimoğlu ve Zeki Eraslan’da sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Genel Başkan Erdoğan’a teşekkür etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci’de hazır bulundu.

DSC_0620

HABER 7 SON DAKİKA