GENEL YETKİDE 7. YILIMIZ HAYIRLI OLSUN
Eklenme tarihi : 24.07.2020 14:14:12 - 1721 Okunma

Yaptığı çalışmalarla, duruşuyla, ilkeli ve istikrarlı büyümesini sürdüren Kültür Memur-Sen, üye sayısı 5.909’a yükselterek kendine en yakın sendikaya 2.821 farkla 7. kez Kültür Sanat Hizmet Kolunda "Genel Yetkili Sendika" oldu. Sendikamızın kuruluşunun 17. Yılın’da, yetkide 7. Yılımızın haklı gururunu yaşıyoruz.

2003 öncesinde kültür ve sanat alanındaki sendikacılık anlayışı, genel anlamda sadece ücret sendikacılığına indirgenmişken, 22 Mayıs 2003 tarihinde kurulan Kültür Memur-Sen’le birlikte bu anlayış terk edilerek hizmet sendikacılığı ve değerler mücadelesi vurgusu ön plana çıkarılmıştır. Sendikamız yapıcı ve inşacı kimliğiyle sorunların parçası değil çözümün paydaşı olma yolunu seçmiş, birlikte yaşama kültürünü her zaman canlı tutmuş, ayrıştırıcı değil birleştirici tutum içinde olmuş ve ötekileştirmeden herkesi kucaklama politikasını benimsemiştir.

Sendikacılığı ''kavga zemininde rekabetten, rekabet zemininde hizmet'' sendikacılığına dönüştürme iddiası ve ısrarı ile çıkılan yolda ortaya konulan özveri, 5.909  üye sayısıyla Kültür Memur-Sen’i yeniden zirveye taşımıştır.

Değer merkezli, çözüm odaklı, özlük ve özgürlük temelli, sadece tenkit eden değil, teklif de üretebilen bir yaklaşımla sürdürülen hak arama mücadelesinde Kültür Memur-Sen, kendine gösterilen teveccühün altında kalmayıp zirvenin hakkını verme mücadelesi içerisinde olacaktır.

7.KEZ GENEL YETKİ_1

24 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Kültür Memur-Sen’i yedinci kez ''Genel Yetkili Sendika'' yapan; davasına ve misyonuna sadık Genel Başkan’dan Genel Merkez Yönetim Kurulu’na, Disiplin ve Denetleme kurullarımıza, İl, ilçe, kurum ve iş yeri temsilcilerine, Temsilcilik yönetimlerine, Kadınlar Komisyonlarımıza; kuruluşundan bugüne emek vermiş, çeşitli kademelerinde görev almış tüm yöneticilerimize, yönetim sorumluluğu taşırcasına sahiplenip katkı sunan isimsiz kahramanlarımıza, genel merkez çalışanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor; ''Genel Yetki''nin Vefakâr, Fedakâr teşkilatımıza, üyemize, çalışma hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Genel Yetkiyle Hep Birlikte Nice Başarılı Yıllara…

 

HABER 7 SON DAKİKA