GÜNDOĞDU VE KAYA KÜLTÜR MEMUR-SEN YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Eklenme tarihi : 24.02.2015 12:05:08 - 2377 Okunma

Memur-Sen eski Genel Başkanı, AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen Genel Başkanvekili Günay Kaya, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve 5. Olağan Genel Kurulu sonrasında göreve başlayan Kültür Memur-Sen yönetimiyle kahvaltıda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Programa Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen, Ekrem Yavuz ve Kültür Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Altta kullan 1

Kültür Memur-Sen yönetiminin bundan sonraki süreçte daha fazla ter dökmesi gerektiğini belirten Memur-Sen Genel Başkanvekili Günay Kaya, Çalışanlara daha fazla refah, ülkeye daha fazla huzur, daha fazla demokrasi ve özgürlük için mücadele edeceğiz. Millete daha derin bir kardeşlik ve dünya mazlumlarına daha çok destek için sendikacılık yapacağız, emeğe değer verip, ekmeği büyütmek için ter akıtacağız” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen’in sivil toplum kuruluşu olmanın yanında bir emek ve dava hareketi olduğunun altını çizen Memur-Sen eski Genel Başkanı, AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Gündoğdu, “Bizim devraldığımız miras emeği, özgürlüğü, insanı birlikte ele almayı gerektiriyor. Mehmet Akif İnan ağabeyimiz ve diğer öncülerimizin ileriye taşıdığı bayrak emeğin insanlığın hak ettiği değeri alarak, ötekileştirmenin son bulduğu bir ortamda bulunmamanın adıdır” diye konuştu.

Altta kullan2

HABER 7 SON DAKİKA