KAYSERİ, MUĞLA VE DENİZLİ’DE TEŞKİLAT ÇALIŞMLARI
Eklenme tarihi : 09.06.2018 12:26:56 - 1477 Okunma

Genel Başkaımız Mecit Erdoğan ve Genel Başkan yardımcımız Fahri Ekinci Kayseri ziyaretlerinde Hakkari’de şehit olan Kayserili Orhan Özkan kahramanımızın cenaze törenine katıldılar. Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliğimizi ziyaret ederek, İl Temsilcimiz Aydın Kalkan ve başkanlarımızla istişarelerde bulundular. Daha sonra İl Temsilcimiz Mahmut Harmancı ve yardımcıları ile birlikte birimlerimizi ziyaret ederek üyelerimiz ve çalışanlarla hasbihal edildi.

Diğer bir ziyaret de Muğla ve Denizli illerine yapıldı. Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ve yardımcılarımız Fahri Ekinci ve Ahmet Yiğitoğlu Memur-Sen Muğla İl Temsilciliğimizi ziyaret ederek, İl Temsilcimiz Önder Uçak ve başkanlarımızla istişarelerde bulundular.  Muğla; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Halk Kütüphanesi, Müze, Koruma Kurulu ile Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü ve Denizli İl Halk Kütüphanesi Müdürlüklerini ziyaret ederek üyelerimiz ve çalışanlarla hasbihal edildi.

yeni 2

Kayseri ziyaretinde bize eşlik eden Kayseri İl Temsilcimiz Mahmut Harmancı ve yardımcıları ile Muğla ziyaretinde eşlik eden Muğla İl Temsilcimiz Ayşen Göktepe Topaloğlu ve Denizli İl Temsilcimiz Hasan Ersoy ile Müdürlerimize, üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.teşkilat2

d4870a5a-6e4d-4766-9d9e-02df2c1866df

HABER 7 SON DAKİKA