KKTC BAŞBAKANI SUCUOĞLU’NDAN MEMUR-SEN’E ZİYARET
Eklenme tarihi : 13.01.2022 16:13:19 - 746 Okunma

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Faiz Sucuoğlu, Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile sendikal gündem ve çalışma hayatı konuları görüşüldü.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarete KKTC Başbakanı Sucuoğlu ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü ve Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ile Memur-Sen’e bağlı sendika genel başkanları katıldı.

kibrisbasbakan2

Çalışma hayatı ve sendikal gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü toplantıda, Memur-Sen’i gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik eden Sucuoğlu, sahip olduğu örgütlü yapısı ile Memur-Sen’in ulusal ve uluslararası anlamda başarılı bulduğunu dile getirdi.

Ali Yalçın ise Kıbrıs’taki çalışma hayatı, işçi ve işveren gündeminin yanı sıra sendikal faaliyetleri yakından takip ettiklerini ve zaman zaman çeşitli konular üzerinde istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, Memur-Sen’i ziyaret eden KKTC Başbakanı Sucuoğlu’na teşekkür etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

kibrisbasbakan1

HABER 7 SON DAKİKA