Kültür Memur-Sen Ankara İl Temsilciliği ve Ankara İşyeri Temsilcileri Toplantısı Ayaş’ta Gerçekleştirildi
Eklenme tarihi : 04.02.2017 21:25:18 - 1667 Okunma

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci, Nihat Nurbaki, Ankara İl Temsilcisi Hamdi Usta ve Ankara İşyeri Temsilcilerinin katılımıyla, Ankara İl Temsilciliği ve Ankara İşyeri Temsilcileri Toplantısı Ayaş’ta gerçekleştirildi.

Toplantıda, Genel Başkan Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Ekinci ve Nurbaki, sendikal faaliyetler hakkında detaylı bilgi verdi. Kültür Memur-Sen olarak her daim, hizmet kolu çalışanlarının hakkını koruma, arama ve ekmeğini büyütme çabasında olduklarını vurgulayan Genel Başkan Erdoğan, 2016-2017 yıllarını kapsayan kazanımlarımızı anlattı. Teşkilat çalışmaları kapsamında bütün ülkenin dolaşılarak, üyelerimizin sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu, talep ve isteklerinin karşılandığını söyleyen Erdoğan, “Üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle, çalışanlarımız için durmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Toplantıda, hizmet kolu çalışanlarımızın sıkıntılarının çözümü için yapılabilecekler konusunda detaylı olarak fikir alışverişi gerçekleştirildi. Ayrıca gündeme ilişkin konularda da değerlendirmelerde bulunuldu.

 

HABER 7 SON DAKİKA