Kültür Memur-Sen Ankara Teşkilat toplantısı Memur-Sen Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Kültür Memur-Sen Ankara Teşkilat toplantısı Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci, Hamdi Usta, Yasin Kılıç ve Kadınlar Komisyonu Başkanımız Saliha Yıldırım, Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Ümit Arslan ve Ankara 2 No’lu Şube Başkanımız Osman Bal ile Şube Başkan Yardımcılarımız, İşyeri ve Kurum temsilcilerimizin ile kadınlar komisyonu üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıda sendikal çalışmalar, işyeri ve kurum temsilcilerimizin faaliyetleri, geleceğe dair stratejiler ve çalışma hayatına ilişkin konular ile gündeme dair diğer konular değerlendirildi.
Toplantımıza katılım sağlayan kadınlar komisyonu başkan ve üyelerimize, şube başkanlarımıza ve şube başkan yardımcılarımıza, işyeri ve kurum temsilcilerimize teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.











