Kültür Memur-Sen Milli Kütüphane İşyeri Temsilciliği Törenle Açıldı
Eklenme tarihi : 07.04.2015 17:12:35 - 3256 Okunma

Hizmet kolumuzdadaki kurumlarımızdan olan Milli Kütüphane Başkanlığında yeni tahsis edilen iş yeri temsilciliğimizin açılış törenine, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Mehmet Ali Yücekaya, Ankara İlk Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Milli Kütüphane Daire Başkanı Asuman Akdemir, Ankara il temsilcilerimiz, Ankara işyeri temsilcilerimiz, Milli Kütüphane yöneticileri ve üyelerimiz katıldı.

Açılışta konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan: ''2003 yılında kurulan Kültür Memur-Sen, 15 Mayıs 2014'te hizmet kolunun genel yetkili sendikası olmuş, kuruluşundan bugüne üyelerimiz ve çalışanlarımız lehine bir çok kazanım elde etmiştir. 15 Mayıs 2015'te yetkiyi tazeledikten sonra Ağustos ayında yapılacak olan toplu sözleşmelerde üyelerimiz için yeni kazanımlar elde etme gayreti ve mücadelesi içerisinde olacaktır.'' dedi.

Açılışı yapılan Milli Kütüphane İşyeri Temsilciliğinin, üyelerimiz, kurum ve sendika arasında koordinasyonu sağlayacağını ve böylece üyelerin sorunlarının çözümünde daha etkin rol üstleneceğini vurgulayan Erdoğan, sendikamızın bugünlere gelmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, iş yeri temsilcilerine, üyelere ve Kültür Memur-Sen dostlarına teşekkür ederek, sendikamızın iş yeri temsilciliğinin hayırlı olmasını diledi.

Açılışa Katılan Ankara İl Müdürü Doğan Acar ve Milli Kütüphane Daire Başkanı Asuman Akdemir ve diğer tören katılımcıları da yeni açılan iş yeri temsilciliğimiz için hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.

2a_1

3a

4ab

HABER 7 SON DAKİKA