Kültür Memur-Sen Yönetimi Görevde Yükselme Sınavına Giren Üyeleriyle Buluştu
Eklenme tarihi : 14.11.2015 17:03:28 - 2552 Okunma

Kültür Memur-Sen yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sebebiyle Ankara'da bulunan üyeleriyle yemekte buluştu.

Toplantıya Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci, Mehmet Ali Yücekaya, Nihat Nurbaki ile sınav için Ankara'ya gelen il temsilcilcileri ve üyeler katıldı.

Sınav sonrası gerçekleştirilen yemekli toplantıda konuşan Genel Başkan Mecit Erdoğan, Kültür Memur-Sen olarak Toplu Sözleşme, KİK, KPDK ve diğer platformlarda hep üyeler için çalıştıklarını ve bundan sonra da var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, ''Sendikamızın katkılarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı en çok Görevde Yükselme Sınavı açan kurumların başında gelmektedir. Bu yıl yapılan toplu sözleşme görüşmelerine ilk kez genel yetkili olarak katılan sendikamız çok önemli kazanımlar elde etmiştir. Kültür Memur-Sen üyelerinden aldığı güç ve destekle yeni kazanımlar elde etmeye ve yeni başarılara imza atmaya devam edecektir.'' şeklinde konuştu

Kültür Memur-Sen olarak üyelerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Erdoğan, toplantı sonrası sınava giren üyeler ile diğer kültür ve sanat çalışanlarına başarı dileklerini ileterek memleketlerine dönüşlerinde hayırlı yolculuklar diledi.

14kasımhaber1

HABER 7 SON DAKİKA