Kültür Memur-Sen'den Ulaştırma Memur-Sen'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme tarihi : 09.09.2015 14:16:24 - 2289 Okunma

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Mehmet Ali Yücekaya 3. Olağanüstü Genel Kurul sonucu yeniden Genel Başkanlığa seçilen Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Genel Başkan Mecit Erdoğan, 3. Olağanüstü Genel Kurul sonucu, güven tazeleyerek yeniden genel başkanlığa seçilen Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ulaştırma Memur-Sen’in alanında genel yetkili  sendika olduğunu hatırlatarak, bu başarının kalıcı olması temennisinde bulunan ve Ulaştırma Memur-Sen’in  alanında ciddi çalışmalar yaptığını ifade eden Erdoğan, bu yolda emeği geçen Genel Başkan Can Cankesen başta olmak üzere genel merkez yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, temsilcileri ve üyelerin önemli bir sorumluğu yerine getirdiğini vurguladı.

7 eylülulaştırma2

Genel Başkan Can Cankesen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kenan Çalışkan ve Tümer Gümüş hazır bulundular.

7 eylülulaştırma

HABER 7 SON DAKİKA