Kültür Memur-Sen'e Teşekkür Ziyareti
Eklenme tarihi : 15.09.2015 14:10:05 - 2627 Okunma

Atatürk Yüksek Kurumu’ndan Kariyer Uzmanları Mesut Çetintaş, Ömer Çakır, Alper Parlak, Turizm Araştırmacıları Derneği Başkanı Abdi Dölek, Kültür Memur-Sen Sanat Danışmanı ve Sanat Kurumları Temsilcisi Mehmet Özcan 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Uzmanlar, Turizm Araştırmacıları ve Sanatçılar adına elde edilen kazanımlardan dolayı Kültür Memur-Sen’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Kültür Memur-Sen’in büyük bir sorumluluğu yerine getirmesinden dolayı Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan’ı tebrik eden heyet, 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri sonucunda Turizm araştırmacılarının ek tazminat alması, Turizm araştırmacılarının tazminat oranlarının arttırılması ve Atatürk Dil, Tarih ve Yüksek Kurumundaki uzmanların ‘’Yüksek Kurum Uzmanı’’ kadrolarına atanacak olmalarından dolayı Genel Başkan Erdoğan’a teşekkür etti.

Atatürk Yüksek Kurumu Kariyer Uzmanlarının ve Turizm Araştırmacıları Derneği Başkanı Abdi Dölek’in toplu sözleşmedeki kazanımlardan dolayı gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Genel Başkan Erdoğan da, ‘’Kültür ve Sanat çalışanları adına Kültür Memur-Sen olarak ilk kez katıldığımız ve tekliflerimizi taşıdığımız Toplu Sözleşme masasından birçok kazanımlarla kalktık, diğer tekliflerimizin de kazanıma dönüşmesi için bundan sonra KİK, KPDK ve diğer platformlarda tekliflerimizin daha sıkı takipçisi olacağız’’ dedi.

14eylülziyaret1a

HABER 7 SON DAKİKA