Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme tarihi : 10.09.2015 17:47:32 - 2201 Okunma

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bakan Topçu’yu tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Erdoğan, Bakanlık ile bağlı kurumlarda görev yapan çalışanların sorunlarını ve taleplerini iletti.

Kültür Memur-Sen olarak kültür ve sanat çalışanlarının genel yetkili sendikası olduklarını ifade eden Erdoğan, teşkilatla birlikte gerek toplu sözleşme öncesinde yapılan yoğun çalışmalar, gerekse toplu sözleşme sürecinde ortaya koyulan kararlı mücadeleri sonucunda kültür ve sanat çalışanları adına birçok önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti.

10 eylül2

Bakan Topçu’yu tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, son dönem yaşanan terör olaylarının da değerlendirildiği ziyarette terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye kararlılıkla devam edilmesi ve bu önemli süreçte teröre karşı gösterilen demokratik tepkilerin provakasyona dönüşmemesi için dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Topçu da Kürtlerin ve Türkmenlerin bu ümmetin iki bahadır evladı olduğunu, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere 63. Hükümet, Milli Güvenlik Kurulu, askeri ve emniyet kadrolarının milletten gelen vicdani ve derin istek üzerine net olduğunu ve bütün tedbirlerin ona göre alındığını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının kamuoyu üzerindeki etkisine dikkat çekti.

10eylül1

HABER 7 SON DAKİKA