Kültür ve Turizm Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık Kitabımız Çıktı
Eklenme tarihi : 07.10.2015 17:36:56 - 2470 Okunma

‘’Kültür ve Turizm Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Hazırlık Kitabı’’mız baskıdan çıktı. Kitaplarımız üyelerimize dağıtılmak üzere il temsilciliklerimize gönderilmeye başlanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile kültür ve sanat çalışanlarının genel yetkili sendikası Kültür Memur-Sen olarak yılda iki defa imzaladığımız Kurum İdari Kurulu toplantılarındaki tutanaklarda başat konu olarak el aldığımız ve yıllardır dile getirdiğimiz, ‘Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nın yapılmasını sağlamakla kalmadık, elinizdeki kitabı özel olarak hazırlayarak sınava girecek üyelerimize en anlamlı katkıyı sunmayı amaçladık.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmaya, kültür ve sanat çalışanlarına yönelik yapılan tüm sınavlara üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ederek üyelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz.

Kültür Memur-Sen olarak, sınava girecek üyelerimize başarılar diliyor, özenle hazırladığımız bu kitabın başarılarına katkı sunmasını temenni ediyoruz. 

(Kitapları eline ulaşmayan üyelerimizin Kültür Memur-Sen Genel Merkeziyle irtibata geçmesi halinde tarafımızdan kendilerine kargoyla gönderilecektir.)

HABER 7 SON DAKİKA