KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Eklenme tarihi : 19.07.2021 17:47:25 - 1070 Okunma

İslam âleminin iki bayramından biri olan Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz.

Gerek ferdi gerekse toplum olarak birçok faydası bulunan Kurban Bayramı ile birlikte kişi, hem kulluk bilincini tazelemiş hem de Allah'ın buyruğuna itaat etmiş olur.  Alem-i İslam, her kurban kesiminde Hazreti İbrahim ile oğlu İsmail'in Cenab-ı Hakk'ın mutlak buyruğuna itaati konusunda verdikleri başarılı sınavın temsilini gerçekleştirdiği bilinciyle kendilerinin de benzer bir itaate hazır olduğunu göstermiş olur ve her bayram aynı heyecan ve bilinçle hareket eder.

Bu yıl 15 Temmuz’un 5. yıldönümü haftasıyla birlikte gelen milli heyecanın, dini coşkuyla da birleşerek katlanacağı bir Kurban Bayramı geçirmemizi temenni ederken, Siyonist devlet İsrail’in binbir zulümle işgal ettiği Mescid-i Aksa’dan tez zamanda def edildiği, Filistinli kardeşlerimizin de huzura ve refaha kavuştuğu bir bayram arzu ediyoruz. Bütün Müslümanların ruhen ve vicdanen kurtuluşunun, İslam âlemi için de önem arz eden Mescid-i Aksa’nın kurtuluşundan geçtiği bilincini Kurban Bayramı’nın verdiği duygularla diri tutmamız gerekiyor.

Bu Kurban Bayramı’nda da Allah’a yaklaşmak amacıyla kesilen kurbanların, bizi de birbirine yakınlaştırdığı, saygı, sevgi, sağlık, huzur ve mutluluğun hayatımıza sirayet ettiği bir bayram olması en büyük temennimizdir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecan ve coşkuyla kutlayacağımız Kurban Bayramı sonrasında, kamu görevlilerinin de uzun süredir beklediği 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecine gireceğiz. Ağustos ayında gerçekleşecek olan Toplu Sözleşme süreci ile beklenilen olumlu sonuçları alarak ‘Kurban’ vesilesiyle oluşan Bayram havasının devamını sağlamak istiyoruz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Kültür Memur-Sen üyelerimiz olmak üzere toplumun huzur ve refahı için emek veren, mücadele eden tüm kamu görevlilerinin Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkece bayram tadında bir yıl geçirmenizi diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA