Kurban Bayramınızı Tebrik Ederiz
Eklenme tarihi : 12.09.2016 12:00:10 - 1487 Okunma
Bayramlar birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği özel günlerden biridir. İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız.
 
Kurban Bayramı ve hac, barışın esenliğin; birlik içinde duanın, yakarışın; statülerden arınarak eşitlenmenin; kendini bilmenin, tefekkürün, tezekkürün, yenilenmenin; sabrın, nefisleri terbiye etmenin, hiçbir canı incitmemenin, yok etmemenin; çaresizliği gidermenin, yaşama bilincinin, kutlu yürüyüşün; tarihe tanıklık etmenin kutsalı ve geçmişi idrak etmenin; yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır.
 
Bizler, silahın değil yüreğin, kılıcın değil kalemin daha güçlü olduğunu ispatlayarak barışı ve esenliği pekiştirelim. Evlatlarımızın, kardeşlerimizin, canlarımızın akan kanlarına dur diyelim. Ümitsizlik vadilerinde yuvarlanan insanlığa ümit olalım. Bayram sevincini; evlerinden, yurtlarından, topraklarından ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan muhacir kardeşlerimizden esirgemeyelim.
 
Bu vesileyle Kültür Memur-Sen Ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, âlem-i İslâm’ın Kurban Bayramlarını tebrik ederiz. Bu bayramın milletimizin birliği ve beraberliğinin sağlanması, terörün son bulması, kardeşliğimizin pekişmesi ve inananların zaferine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan dua ve niyaz ederiz.
HABER 7 SON DAKİKA