MECİT ERDOĞAN VE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Eklenme tarihi : 17.02.2015 22:43:29 - 2991 Okunma

14 Şubat 2015 günü yapılan Kültür Memur-Sen’in 5.Olağan Genel Kurulu sonrası Genel Başkan Mecit Erdoğan ve yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

İlk olarak Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya Kültür Memur-Sen’i ziyaret etti. Ziyaretlerinde kongrenin demokrasi şölenine sahne olduğunu belirten Cantimur, böyle bir ortamda yapılan seçimlerden de memnuniyet duyduğunu belirterek Erdoğan ve yönetimini tebrik etti. Eski Milletvekili Musa Uzunkaya ise, Mecit Erdoğan ve yönetimini tebrik ederek, Kültür Memur-Sen’in Kültür ve Turizm çalışanları alanında daha iyi kazanımlar elde edeceğine inandığını söyledi.

BakYar

 Daha sonra ise Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve yardımcıları Medeni Sevinç ile Recai Karslı, Mecit Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay Kültür Memur-Sen’in, Mecit Erdoğan’ın, yeniden Genel Başkan seçilmesinin ardından yeni başarılara imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi.

MüR TUR

Ardından, Kültür Memur-Sen’in, Kültür ve Turizm Bakanlığından üyeleri; Hamdi Usta, Coşkun Güven, Fazla Altıntop ve Fuat Ayar’da sendikayı ziyaret etti. Genel Başkan Mecit Erdoğan’ı tebrik eden üyeler, Mecit Erdoğan’ın medeniyet yolculuğunda taşın altına eline koyduğunu belirterek, daha hayırlı işlerin de başarılacağına inandıklarını belirtti.

HAMDİİİ

HABER 7 SON DAKİKA