MEMUR-SEN TEŞKİLATI DEPREMZEDELER İÇİN EL ELE VERİYOR
Eklenme tarihi : 15.02.2023 15:31:17 - 719 Okunma

Ülkemizin yaşadığı ve “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremden etkilenen vatandaşlara yardım amacıyla Memur-Sen ve bağlı sendikaların genel başkanları birer maaşını AFAD’a bağışlama kararı aldı. Başlatılan kampanyaya Türkiye’deki tüm Memur-Sen teşkilatı da davet edildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem birçok acıyı da beraberinde getirdi. Depremin ardından bölgeye sevk edilen Memur-Sen Arama Kurtarma Ekibi’nin ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve bağlı sendikaların genel başkanları da sahaya çıkarak arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Yapılan çalışmaların ardından sorumluluk bilinciyle çalışmalarını sürdüren Memur-Sen teşkilatı; 71 ilden deprem bölgesine yardım TIR’ları gönderdi.

Yaşanan felaketin ardından yaraları sarmak için harekete geçen Memur-Sen; bölgede yaşanan acıyı hafifletmek, felaketten etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla Memur-Sen ve bağlı sendikaların genel başkanları AFAD’a birer maaş bağışlama kararı aldı. Başlatılan bağış kampanyasına tüm Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe temsilcilikleri ile birlikte tüm teşkilat davet edildi.
Deprem bölgesine yapılacak bağış bilgileri şu şekilde;

Vakıfbank Ankara Kızılay Şubesi
IBAN No: TR62 0001 5001 5800 7299 3175 99
Açıklama Kısmı: Memur-Sen Deprem Yardımı ……. (İl adı ile birlikte)
depremyardimkampanyasidekont_1

memursenyardimkampanyasi

HABER 7 SON DAKİKA