Memur-Sen'den Üyelere Grup Ferdi Kaza Sigortası Hizmeti
Eklenme tarihi : 30.04.2016 14:51:55 - 1796 Okunma

Memur-Sen ve S.S. Doğa Sigorta Kooperatifi, Etüt İnteraktif Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında, Memur-Sen üyelerine indirim ve özel avantajlar sunan protokol imzalandı. Buna göre, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı 11 sendikanın üyelerinin tamamı Grup Ferdi Kaza Sigortası hizmetinden yararlanacak.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) üyelerine yönelik sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Memur-Sen ve S.S. Doğa Sigorta Kooperatifi, Etüt İnteraktif Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında yapılan anlaşmaya göre Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı 11 sendikanın üyelerinin tamamı Grup Ferdi Kaza Sigortası hizmetinden yararlanacak. Protokole imzayı Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve S.S. Doğa Sigorta Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı imza attı.

Memur-Sen üyelerinin yararlanacağı poliçenin teminat tutarları ve kapsamı şu şekildedir:

VEFAT TEMİNATI

Sigortalı, poliçe şartları kapsamındaki bir kaza neticesinde ve poliçe süresi içerisinde vefat etmesi durumunda, sigorta tazminatı poliçede adı geçen lehtara ya da sigortalının yasal mirasçılarına ödenecektir. Kaza sonucu vefat tazminatı 15 bin TL olarak belirlendi.

SÜREKLİ SAKATLIK TEMİNATI

Sigortalının poliçe süresi içinde ve poliçe şartları neticesinde sürekli sakat kalması durumunda, Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartlarında yer alan listedeki oranlar dahilinde tıbbi tedaviden ve sürekli sakatlık halinin tespitinden sonra sürekli sakatlık tazminatı sigortalıya ödenecektir. Kaza sonucu sürekli sakatlık tazminatı 15 bin TL ödenmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

FERDİ KAZA SİGORTA PRİMLERİ SENDİKADAN

Grup Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi Primleri sendikalar tarafından karşılanacak olup, üyeler herhangi bir ücret ödemeyecek.

ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Protokole imza atan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen’in üyelerine avantaj sağlayacak olan anlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Yaptığımız anlaşmaya göre üyelerimiz büyük avantajlar elde edecek. Projenin şimdiden üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABER 7 SON DAKİKA