'Memur-Sen'e Davet Tercihimiz Evet' Buluşması Adıyaman'da Gerçekleştirildi
Eklenme tarihi : 02.03.2017 15:14:44 - 1534 Okunma

Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan "Memur-Sen’e Davet Tercihimiz Evet” buluşması Adıyaman'da gerçekleştirildi. Toplantıya Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur-Sen Adıyaman İl Başkanı Ali Deniz ve çok sayıda davetli katıldı.

Erdoğan: Sorunlardan Beslenmiyor, Çözümlerle Güçleniyoruz

Toplantıda konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, "Anadolu’nun umudunu artırıyor, hayallerini güçlendiriyoruz. Kazanımlarımızı artırıyoruz. Sorunlardan beslenmiyor, çözümlerle güçleniyoruz. Konfederasyon olarak en önemli kazanımımız olan toplu sözleşme hakkı ile 2015 yılında gerçekleştirilen 3. Dönem Toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda bugüne kadar yapılmış en iyi toplu sözleşmeyi gerçekleştirerek Genel toplu sözleşmeyle 43, hizmet kolları toplu sözleşmesiyle 170 olmak üzere toplam 213 kazanımla sendikacılıkta tarih yazdık" dedi.

Esen: Evet Diyenlerle Beraberiz

Programda konuşan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, "İçeride ve dışarıda birliğimizi hedef alanlara karşı amansız ve mahşere kalmayacak bir hesabımız vardır. İç huzur ve kardeşlik ortamını baltalamak için uğraşanlar bilsin ki; onlar varsa 1 milyon üyesiyle Memur-Sen’de var. Vicdanı kuruyan, cinayet şebekeleri, küresel emperyalizmin taşeronları, 1 dolara esir olan ihanet şebekeleri varsa, onların karanlık ve kanlı oyunlarını bozacak Memur-Sen’in gönül erleri de var" dedi.  Esen, halk oylamasına ilişkin ise, "Bize soruyorlar “Neden Evet?” Cevabımız açık ve net: “Bu bir başlangıçtır. Evet ile yeni kazanımların önünü açacağız, temel insan haklarını genişleteceğiz, ihanet şebekelerinin vesayet sevdalarını boşa çıkartacağız. Onun için milli ve yerli aklın yanındayız. Onun için “Evet” diyenlerle beraberiz” diye konuştu.

Deniz: Tercih Evet Diyoruz

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz ise, "Hızlı karar verme, demokratik denetim zeminlerini güçlendirme fırsat ve imkanları üreten hükümler barındıran Anayasa değişikliği paketine dair Tercih Evet diyoruz" dedi.

HABER 7 SON DAKİKA