Öz Büro-İş Genel Başkanı Karagöz'den Kültür Memur-Sen'e Ziyaret
Eklenme tarihi : 01.07.2015 13:33:24 - 3089 Okunma

Öz Büro-İş Genel Başkanı Metin Karagöz Kültür Memur-Sen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkan Karagöz, Kültür Memur-Sen'in 2. kez genel yetkiye ulaşarak yetkiyi pekiştirmiş olmasından dolayı Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Erdoğan, Kültür Memur-Sen olarak, üyelerinin vermiş olduğu güç ve yetkiyle, Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantılarında kazanım haline dönüşmesi için yoğun gayret gösterdikleri talepleriyle beraber kamu görevlileri adına daha birçok yeni kazanım elde etmek için 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine hazırlandıklarını ifade ederek, ''Üyelerimizin ve tüm çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması için elimizden geleni yapmanın gayreti içinde olacağız. Yerli düşüncenin sesi olan sivil toplum örgütü olarak, emeğin değerini ve ekmeğin miktarını artırmaya, kamu görevlilerinin insan onuruna yakışır bir hayat standardına kavuşması için emek harcamaya, nefes tüketmeye devam edeceğiz.'' dedi

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro-İş’in kardeş sendika olduğunuz söyleyen Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karagöz’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Kültür Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Mehmet Ali Yücekaya hazır bulundular.

zyrthb

HABER 7 SON DAKİKA