Sakarya'da 'Memur-Sen'e Davet Tercihimiz Evet' Dedi
Eklenme tarihi : 09.03.2017 15:39:43 - 1569 Okunma

Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan "Memur-Sen’e Davet Tercih Evet” buluşması Sakarya’da gerçekleştirildi. Programa, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüz Ali ile Sakarya Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç katıldı.

DSC_0860

Erdoğan: Her Olumlu Girişimi Destekleriz

Toplantıda konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan sözlerine tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Erdoğan, Memur-Sen ailesinin dik duruşunun ve konumunun altını çizerek, "Memur-Sen kurulduğu günden bugüne vesayetle, oligarşiyle mücadele etmiş bir konfederasyondur. Öte yandan, biz, emperyalizme ve uluslararası vesayet sistemine karşı da mücadele veriyoruz. Bizim niyetimiz belli. Bir taraftan emek mücadelemizi sürdürürken, bir taraftan da Türkiye’nin bütün toplum katmanlarına dönük çalışmalar yapmamız kaçınılmaz. Demokratik bir ülkenin özgür bireyleri idealinin paydaşı olarak, her olumlu girişimi destekliyoruz" dedi.

DSC_0917

Güçlü Bir "Evet" Medeniyetin Yeniden Doğuş İradesidir

İslam Coğrafyasında yaşanan zulümlerden en fazla kadınların zarar gördüğünün altını çizen Esen, “Evet, isterdim ki 8 Mart Dünya kadınlar gününü mutluluk içerisinde anayım, kutlayayım. Ama yapamıyoruz. Emperyalizm yüzünden Suriye'de, Gazze'de, Irak'ta, Myanmar da Müslüman kadınlar ağlıyor. Savaşlar yüzünden yaşam mücadelesi veriyor. Müslüman kadınların hayatlarını karartan, geleceğini çalan ırkçı emperyalizme lanet olsun. Suriye'de, Gazze'de, Irak'ta, Myanmar da onurlu kadınları ağlatanlar kahrolsun. Ümmet artık ayağa kalkmalıdır. Mazlum coğrafyalarda yaşanan zulme karşı insanlık safları sıklaştırmalıdır. Küresel işgallere, küresel terörizme karşı vicdan sahibi dünya hakları yüreklerini birleştirip, birlikte mücadele etmelidir. "Evet" Dünya 5'ten büyüktür. "Evet" Türkiye dünya mazlumlarının umudur. Bu umudu büyütmek ve küresel emperyalizmin karşısına daha güçlü dikilmek için "Evet" diyoruz. Unutmayın güçlü bir "Evet" medeniyetin yeniden doğuş iradesidir. Yeniden doğuş iradesine sahip çıkacağız, geleceği birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

DSC_0845

Kılıç: Memur-Sen Her Türlü Adaletsizliğin Karşısındadır

Sakarya Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, Memur-Sen'in vesayetin karşısında milli iradenin yanında olduğunu belirterek, "Memur-Sen kurulduğu günden bu yana özgürlüklerin yanında yer almıştır. Her türlü adaletsizliğe karşı çıkmış, güçlü Türkiye için sorumluluk almıştır. Halk oylamasında da sorumluluk alarak 81 ilde çalışma yürüten Memur-Sen'e yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.

DSC_0834

Öksüz Ali: Memur-Sen'e Davet Seferberliği Başlattık

Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüz Ali ise, " Daha özgür ve güçlü bir Türkiye, daha adil bir dünya için Memur-Sen’i daha da büyütmeliyiz, diyorum. Bu bilinçle “Memur-Sen’e Davet” seferberliği başlattık. Sendikaların üye sayılarının güncelleneceği 15 Mayısa kadar hedefimiz 1 Milyon 111 bin 111 üyeye ulaşmaktır" dedi.

HABER 7 SON DAKİKA