TEKLİFİNİZ TALEBİMİZ OLSUN
Eklenme tarihi : 29.05.2021 14:16:20 - 1626 Okunma

Kültür Turizm ve Sanat Hizmet Kolunda kazanımların tek adresi olan Kültür Memur-Sen, üretmeye, üyelerine kazandırmaya ve hizmet kolu çalışanlarının nabzını tutmaya devam ediyor.

Hizmet kolu çalışanlarının sosyal, ekonomik ve özlük haklarının tek savunucusu olan Kültür Memur-Sen, sahadaki dinamizmiyle ve üyelerinin desteğiyle Ağustos ayında yapılacak olan 2022-2023 yıllarını kapsayacak Toplu Sözleşme masasına bütün gücüyle oturacak.

Kültür Memur-Sen olarak başlattığımız “Talebiniz Teklifimiz Olsun” kampanyamıza destek olmak için  iletisim@kulturmemursen.org.tr  adresine göndereceğiniz taleplerin tamamını Toplu Sözleşme masasına yansıtacağız.

Yapacağımız bu çalışma Kültür Turizm ve Sanat Hizmet Kolundaki çalışanların 2022-2023 Toplu Sözleşmeden beklentileri ve genel anlamıyla sendikamızdan talep, şikayet ve önerilerin araştırılması amaçlamaktayız.

Kültür Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak, hep birlikte el ele vererek hizmet kolumuzdaki sıkıntıları, aksaklıkları ve eksiklikleri birlikte gidereceğimize inanıyoruz. Emeğimizin karşılığı olan ekmeğimizin, sosyal ve özlük haklarımızın artması için, doğruluk pazarında yalan satmaya çalışanların, yalanlarına ve hilelerine kulak asmadan sendikamıza ve çalışmamıza destek vermeniz büyük önem arz etmektedir. Unutmayalım ki güçlü sendika demek daha çok kazanım demektir.

Teklifiniz Talebimiz Olsun kampanyasına katılımlarınız için teşekkür ederiz.

 

HABER 7 SON DAKİKA