Terör, Kan ve Şiddetten Beslenen Bir İnsanlık Suçudur
Eklenme tarihi : 12.01.2016 13:50:49 - 1650 Okunma

Terör karanlık ve kanlı yüzünü bu kez İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda gösterdi. Terör saldırısında çok sayıda kişi hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı. Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz.

Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir.

Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Büyük Memur-Sen ailesi olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA