Toplu Sözleşme Komisyon Görüşmeleri İle Devam Ediyor
Eklenme tarihi : 20.08.2015 11:22:49 - 2807 Okunma

Memur-Sen’in 11 Hizmet Kolu’nun tamamında yetkili ve genel yetkili Konfederasyon olarak sürdürdüğü Toplu Sözleşme görüşmeleri, Memur-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri ve Kamu İşveren Heyeti arasındaki  Hizmet Kolu görüşmeleri ile devam ediyor.

19 ağustos7

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Nihat Nurbaki ve Devlet Personel Başkanlığı Temsilcileri, Maliye Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı Temsilcileri katıldı.

19 ağustos1

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bakanlıkta yürütülen komisyon çalışmalarına katılarak, çalışmaları yakından takip etti.

19 ağustos genel başkan yalçın

Öte yandan tekliflerin ele alındığı komisyon çalışmalarına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

19 ağustos faruk çelik

Toplu Sözleşme sürecine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda komisyonun masaya yatırdığı teklifler üzerinde fikirler beyan edildi.

19 ağustos9

19 ağustos5

HABER 7 SON DAKİKA