Turizm Araştırmacıları Derneği’nden Kültür Memur-Sen’e Teşekkür Ziyareti
Eklenme tarihi : 26.01.2016 16:24:00 - 3216 Okunma

Turizm Araştırmacıları Derneği Genel Başkanı Abdi Dölek ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Bezek ile Turizm Araştırmacısı Emir Dede Şimşek, 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde Turizm Araştırmacıları için elde edilen kazanımlardan dolayı Kültür Memur-Sen’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, üstlenmiş oldukları sorumluluk bilinciyle oturdukları toplu sözleşme masasında turizm araştırmacılarının özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik bir çok önemli kazanımlar elde ettiklerini ifade ederek bundan sonra da başta turizm araştırmacıları olmak üzere tüm hizmet kolu çalışanlarının sorunlarının çözümleri için çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Turizm Araştırmacıları Derneği olarak Kültür Memur-Sen’in desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Genel Başkan Dölek, göstermiş oldukları özverili çalışmalar ve elde edilen kazanımlar için Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

26ocakhaber1

Ziyaretin Sonunda Turizm Araştırmacıları Derneği Genel Başkanı Dölek, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Erdoğan da, Turizm Araştırmacıları Derneği’nin gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Kültür Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci hazır bulundu.

26ocakhaber2

HABER 7 SON DAKİKA