YENİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI KİTABIMIZ ÇIKTI
Eklenme tarihi : 18.01.2021 16:44:03 - 1797 Okunma

Hizmet Kolu Genel Yetkili Sendikası olarak; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapmış olduğumuz Kurum İdari Kurulu (KİK) toplantıları ve sonrasında  yaptığımız çalışmalarımız neticesinde ilan edilen 'Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı (Şube Müdürü, Kütüphane Müdürü, Müze Müdürü, Şef, Memur ve diğer unvanlar)’na özel yeni sisteme göre hazırlanan (GYS) çalışma kitabımızın  basımı tamamlanarak dağıtımına başlandı.

görevde yükslme2021

Akademik sendikacılık misyonumuz gereği, üyelerimizin eğitim, liyakat ve kariyerlerinin yükseltilmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları için hazırlanan “Konu Anlatımlı – Açıklamalı Soru Bankası- Deneme Testli GYS Kitabı’’mıza sınava girecek Kültür Memur-Sen üyeleri, İl Temsilcilerimiz aracılığıyla sendikamızın hediyesi olarak ÜCRETSİZ sahip olacaklardır. Kendilerine kitap ulaşmayan üyelerimiz ise Genel Merkezimize ulaşmaları halinde GYS kitapları kendilerine gönderilecektir. Üyemiz olmayan sınava girecek arkadaşlar da bu kitaptan üye olmaları halinde ücretsiz faydalanabileceklerdir.

GÖREVDEYÜKSELME2021-2

Ayrıca, Kütüphane ve Müze Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavına gireceklere ihtisas alan bilgilerini içeren GYS EK KİTABIMIZ ilave olarak daha ücretsiz dağıtılacaktır. Sınava girecek üyelerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA