YENİ KONULARI İHTİVA EDEN GYS KİTABIMIZ ÇIKTI VE DAĞITIMINA BAŞLADIK
Eklenme tarihi : 23.01.2024 12:53:40 - 788 Okunma

Kültür Memur-Sen'li Olmak Ayrıcalıktır.

Laf Değil, İcraat Sendikacılığı, Üyesini düşünen, Üyesiyle düşünen ve Üyesiyle büyüyen Sendika.

Hizmet Kolu Genel Yetkili Sendikası olarak; Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapmış olduğumuz Kurum İdari Kurulu (KİK) toplantıları ve sonrasında yaptığımız çalışmalarımız neticesinde ilan edilen 'Görevde Yükselme Sınavını (Şube Müdürü, Kütüphane Müdürü, Müze Müdürü, Müze Müdür Yardımcısı, Müze Araştırmacısı, Folklor Araştırmacısı, Eğitim Uzmanı, Şef, Memur ve diğer kadrolar)’a özel yeni sisteme göre hazırlanan GÜNCEL ve YENİ EKLENEN KONULARI ihtiva eden GYS Kitabımız yeni çıktı ve dağıtımına başladık.

Akademik sendikacılık misyonumuz gereği, üyelerimizin eğitim, liyakat ve kariyerlerinin yükseltilmesi amacıyla Görevde Yükselme Sınavı için hazırlanan “*Konu Anlatımlı–Açıklamalı Soru Bankası- Deneme Testli yeni konuları içeren GYS Kitabı*’’mıza Kültür Memur-Sen üyeleri, İl Temsilcilerimiz aracılığıyla sendikamızın hediyesi olarak ÜCRETSİZ sahip olacaklardır. Kendilerine kitap ulaşmayan üyelerimiz ise Genel Merkezimize ulaşmaları halinde GYS kitapları kendilerine ayrıca gönderilecektir.

Üyemiz olmayan sınava girecek kişiler de bu kitaptan üye olmaları halinde ücretsiz faydalanabileceklerdir. Sınava girecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA