YETKİDE 10. YIL KAYSERİ ve MUĞLA PROGRAMLARINA KATILIM
Eklenme tarihi : 09.06.2018 12:10:49 - 1362 Okunma

Yetkide 10.Yıl İstikrar Kayseri Buluşmasına Eğitim Bir-Sen Genel Vekili Latif Selvi ile Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcımız Fahri Ekinci, AK Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ile il bürokratları, STK temsilcileri, davetliler, Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın Şube ve İl Başkanları ile üyelerimizin katılımıyla program yapıldı.

Diger bir programda Muğla’da gerçekleştirildi. Memur-Sen Muğla il temsilciliği tarafından Menteşe Öğretmenevinde verilen Yetkide 10. Yıl iftar yemeğine Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcılarımz Fahri Ekinci ve Ahmet Yiğitoğlu, Memur Sen İl Başkanı Önder Uçak,   İl Temsilcimiz  Ayşen Göktepe Topaloğlu katıldı. AK Parti Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, MKYK Üyesi Bülent Karakuş ile il bürokratları, STK temsilcileri, davetliler, Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın Şube ve İl Başkanları ile üyelerimizin katılımıyla davet gerçekleşti.meciterdoğan

“Büyüdükçe yükümüz, güçlendikçe sorumluluklarımız artıyor”

Programlar da konuşan Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, “Daha özgür, daha güçlü, daha müreffeh ülke için atılan her adımda Memur-Sen ailesi olarak büyük katkılarımız mevcuttur. Geleceğimize konmak istenen vesayete karşı elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Yeni ve güçlü Türkiye yolculuğumuz bizim hikâyemizdir. Bir yandan yeni ufuklar açmak, diğer yandan yeni kazanımları korumak için tek yürek olduk. Büyüdükçe yükümüz, güçlendikçe sorumluluklarımız artıyor. Büyüklüğümüzü sayısal gücümüzden değil, taşıdığımız öncelikle taşıdığımız değerlerden bizi biz yapan değerlerden alıyoruz” dedi.

“Birlerden binlere, binlerden milyona varan hareketi yeni ufuklara yol alacağız, bereket ve heybeti arttıracağız. Derdimiz sayı fetişizmi değil. Çünkü biliyoruz ki, büyüdükçe yükümüz, güçlendikçe sorumluluklarımız artıyor.  Nitekim biz, büyüklüğümüzü sayısal gücümüzden değil öncelikle taşıdığımız değerlerden alıyoruz.  Memur-Sen, sadece kemiyeti değil keyfiyeti yüksek bir konfederasyondur.”

“10 yıldır yetkiyi elinde tutarak zirveden yeni ufuklara taşıyan üye sendikalarımızı, komisyonlarımızı, teşkilatlarımızı ve üyelerimizi tebrik ediyor,  yetkide nice 10 yılları millete hizmette geçirmeyi diliyoroz” dedi.

kayseri

memur-sen-il-temsilcisi-aydin-kalkan-10916163_o

Bu iftar proğramlarını organize eden Muğla Memur-Sen İl Temsilcimiz Önder Uçak ile Kayseri Memur-Sen İl Temsilcimiz Aydın Kalkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

yeni1

HABER 7 SON DAKİKA